بِســـمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــم


Loving someone who doesn't love you back is like hugging a cactus...
The tighter you hold on, the more it hurts. ^^





Tuesday, 23 September 2014

Sharing is our job



The sharing about my new hobbies ! yayyyyy!! Majlis Ta'lim . For more details ( Majlis Ta’lim Darul Murtadza: http://fb.com/DarulMurtadza, Tempat: Masjid Mu’adz Bin Jabal, Setiawangsa). Majlis ni setiap mlm sabtu hari jumaat tau. The feelings berpeluang berada dekat situ hanya Allah je yg tahu. haaa. nampak tak best kat situ. dan Habib Ali Zaenal pun dah jadi my fav idol. Mashallah tenang tengok muka dia. For those yg duduk jauh dari KL, dont worry ! Because they also have one blog that sharing about this Malis Ta'lim. "Sebanyak mana ilmu yg kita dapat, kita kena sebarkan kan". Tambah- tambah ilmu Allah SWT. 


just klik here: http://cocombee.com/bersabarlah-yang-allah-simpan-lebih-baik-habib-ali-zaenal-abidin-al-hamid/ .

For readers yg rasa nak pergi, you should go selagi ada masa ni. sarah pun tak pergi setiap minggu. Inshallah , if ada masa lapang sarah join. sebab rasanya takda masalah org ramai nak join. Masjid tu pun besar, semua kemudahan dekat situ sangat lengkap, tempat parking dan dekat jugak dngn public transp. (LRT). If im not mistaken, just turun LRT Setiawangsa. Yang naik kereta, boleh gugel dihujung jari. hihi. Jangan malu dan rasa low confident nak pergi tempat macam tu. jangan rasa tak layak sbb kita Muslim mmg layak berada dekat situ. (inshaAllah nnti dua kali pergi mesti rasa tak nak skip, serius!) kadang2 kena sedar asyik tempat lagha jee yg aku pilih ! 
**hmm kena batang hidung sendiri.


Im gonna be busy lately. haha. Kelas mlm monday until wednesday. With my FYP matters. Fyi, Im also do a part time work on weekend and also everyday if I free. Guys, Pray for me . Hope I can handle anything what I do in well. Ameen :) 


1 comment:

  1. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
    Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete